Gästgiveri ● SPA ● Hotell
Lunchmeny

Lunchmeny vecka 16

 

Måndag 14/4
Krämig fisk och skaldjursgratäng
Plommonspäckad fläskkarré serveras med gräddsås

Tisdag 15/4
Åkerblads laxwallenbergare med dillcrème och gröna ärtor
Lasagne serveras med het tomatsås

Onsdag 16/4
Pocherad kummel med vitvinssås och räkor
Kokt rimmad oxbringa med rotmos och senap

Torsdag 17/4
Stekt strömming med potatispuré, lingon och skirat smör
Chilibakad kyckling med ljummen potatissallad och citroncrème

Fredag 18/4
Åkerblads skaldjurspaella serveras med tomat- och koriandersalsa
Wallenbergare med gröna ärtor och potatispuré

Lördag 19/4
Lammstek serveras med rödvinssky och potatisgratäng
Ugnsbakad lax med sandefjordsås

Söndag 20/4
Pestobakad sej med vitvinssås och räkor
Porterstek med gräddsås och vinbärsgelé