Åkerblads - Gästgiveri, SPA, Hotell
Arbeta hos oss

Åkerblads är ett Hotell & Gästgiveri beläget i vackra Tällberg, Dalarna. Hotellet har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e, 20:e & 21:a generationen Åkerblad med ett 25mannateam för att förmedla upplevelser till våra gäster.
Upplevelser är vad vi förmedlar gästen, från det att hon checkar in tills dess att hon längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten.
Vi försöker att vara unika med vår produkt och är kanske är det därför hotellet idag har 69st. unika och personligt inredda rum. Restaurangen arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster.
Sedan ett par år tillbaka har vi även ett nära samarbete med vår mentor Gert Klötzke, som hjälper oss på resan mot ständig utveckling i vår restaurang.
Hotellets senaste investering är den nya SPA-avdelningen.

Hotellet är idag klassificerad med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité är en av hörnstenarna.
Låter det intressant? Ni är alltid välkommen med en spontanansökan...
...hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.


I menyn här nedan presenteras lediga tjänster på Åkerblads Hotell. klicka på länken eller kontakta oss för mer information.