Gästgiveri ● SPA ● Hotell
Kroppsbehandlingar

KROPPSBEHANDLINGAR

____________________________________________________

 

Body Scrub
(50 min) 525:-
Kroppspeeling som effektivt tar bort döda hud celler och ger en underbart len och skön känsla. Huden återfuktas därefter med en passande body creme. Tillsammans väljer vi mellan mjölk-, aroma- eller rosmarinskrubb.

Lerinpackning
(80 min) 925:-
En utrensande kroppsbehandling där huden renas från slagg och gifter samt får tillbaka sin lyster och vitalitet. Behandlingen inleds med en cirkulationsökande rosmarinpeeling och följs av en intensiv inpackning i vulkanlera, som verkar utrensande och tillför huden viktiga mineraler. Behandlingen avslutas med en lättare kroppsmassage.

Alginpackning
(80 min) 925:-
En spänstgivande behandling som är perfekt i samband med viktminskning eller som anti-age vård för kroppen. Innehåller spirulina, drottningen av alger. En kroppspeeling inleder och följs av en närande och fuktgivande alginpackning som även verkar utrensande, skalpmassage och en lättare kroppsmassage ingår. Huden känns fastare och revitaliserad.

I väntans tider…
(80 min) 925:-
Vårdande och avslappnande behandling för den blivande mamman. Kroppspeeling, aromainpackning, skalpmassage, samt lätt kroppsmassage.

- Avbokning av en eller två behandlingar/ bokningsnummer  kan kostnadsfritt ske fram tom kl. 18:00, dygnet innan ankomst.
- Avbokning av tre eller fler behandlingar/bokningsnummer kan kostnadsfritt avbokas fram till 4dygn innan ankomst.


Åkerblads lyxkur
(2 tim 45 min) 1995:-
Bli härligt bortskämd! Börja behandlingen med en ordentlig peeling för att få igång cirkulationen i kroppen, kryp därefter ner i ett härligt kurbad.  Efter badet väntar en återfuktande helkroppsmassage som följs av en ansiktsbehandling anpassad efter just Din hudtyp.

- Avbokning av "Åkerblads lyxkur" kan kostnadsfritt avbokas fram till 4dygn innan ankomst.
- Avbokning fram tom kl. 18:00 dagen innan debiteras 50% av kostnaden på behandlingen och avbokning efter kl. 18:00 dag innan ankomst debiteras hela beloppet av behandlingen.