Åkerblads - Gästgiveri, SPA, Hotell
Kroppsbehandlingar

KROPPSBEHANDLINGAR

____________________________________________________

 

Lerinpackning (80 min)
Hela din kropp skrubbas och avlägsnas från döda hudceller, innan du får uppleva en täckande inpackning av ren vulkanlera som mjukgör och tillför kroppen viktiga mineraler. Under tiden leran stimulerar leder och muskler njuter du av exklusiva ansiktsampuller i en härlig ansiktskur. Behandlingen avslutas med en total insmörjning.
mån.-tors. 1195:-   fre.-sön. 1295:-

Alginpackning (80 min)
En detoxbehandling som rensar kroppen på slaggprodukter. Du upplever Spirulinaalgens renhet tillsammans med Babors Shapingprodukter, de verkar med både utrensande och uppstramande effekter. Medan algerna verkar blir du härligt ompysslad med en ansiktskur.
mån.-tors. 1195:-   fre.-sön. 1295:-

Skrubb (50 min)
Kroppskrubb som effektivt tar bort döda hudceller och ger en underbart ren och len känsla med ny lyster och ökad cirkulation. Innan behandlingen är klar har du fått en ljuvlig insmörjning och en kortare helkroppsmassage.
mån.-tors. 625:-   fre.-sön. 695:-

I väntans tider… (80 min)
En vårdande behandling för den blivande mamman. Behandlingen anpassas helt efter dina behov och du får njuta av en avslappnande helkroppsrengöring följt av en inpackning och lättare kroppsmassage. Avslutningsvis väljer ni en härligt uppfriskande ansiktskur eller en fantastisk skalpmassage.
mån.-tors. 925:-   fre.-sön. 1095:-


- Avbokning av en eller två behandlingar/ bokningsnummer  kan kostnadsfritt ske fram tom kl. 18:00, dygnet innan ankomst.
- Avbokning av tre eller fler behandlingar/bokningsnummer kan kostnadsfritt avbokas fram till 4dygn innan ankomst.