Lunchmeny
Lunch
- Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan.
- Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person
- Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
-
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter. - Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person
Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter. - Dagens rätt; 195:-/person
Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
Varmrätterna för aktuell vecka & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.
- Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person
-
Lunchmeny v 40
Måndag 29/09
Bakad kycklingfilé med dragon- & dijonsås, haricot verts samt rostade rotfrukter
Ångad Kolja med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Tisdag 30/09
Bakad fläskkarré med rosépepparsås, bakad tomat och rostad potatis
Ångad Kolja med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Onsdag 1/10
Bakad fläskkarré med rosépepparsås, bakad tomat och rostad potatis
Halstrad Lax med pepparrotsmör, syrad gurka och örtslungad potatis.
Torsdag 2/10
Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, skysås och potatispuré
Halstrad Lax med pepparrotsmör, syrad gurka och örtslungad potatis.
Fredag 3/10
Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, skysås och potatispuré
Åkerblads fisk & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Lördag 4/10
Fläskschnitzel med rödvinssås, kapris, kryddsmör och rostad potatis
Åkerblads fisk & skaldjursgryta med aioli och krutonger
Söndag 5/10
Fläskschnitzel med rödvinssås, kapris, kryddsmör och rostad potatis
Pocherad Sej med räkor, rostad blomkål, brynt smör och potatispuré
Lunchmeny v 41
Måndag 6/10
Pocherad Sej med räkor, Rostad blomkål, Brynt smör och potatispuré
Oxbringa serveras med rotmos, senapscrème och rostad palsternacka
Tisdag 7/10
Brödstekt kummel med Kantareller, Västerbottensostsås, Sikrom och dill
Oxbringa serveras med rotmos, senapscrème och rostad palsternacka
Onsdag 8/10
Brödstekt kummel med Kantareller, Västerbottensostsås, Sikrom och dill
Gulasch på högrev med crèmefraiche, salt gurka och Jasmine ris
Torsdag 9/10
Pocherad kolja med blåmusselvelouté samt bakad purjolök, spenat och koktpotatis
Gulasch på högrev med crèmefraiche, salt gurka och Jasmine ris
Fredag 10/10
Pocherad kolja med blåmusselvelouté samt bakad purjolök, spenat och koktpotatis
Fläskkarré med Bbqsås, majsragu och rostad potatis samt sauterad kål
Lördag 11/10
Halstrad laxfilé med Sandefjordsås, citronrostad blomkål & dillrimmad zucchini och fänkål
Fläskkarré med Bbqsås, majsragu och rostad potatis samt sauterad kål
Söndag 12/10
Halstrad laxfilé med Sandefjordsås, citronrostad blomkål & dillrimmad zucchini och fänkål
Klassisk slottsstek serveras med gräddsås och honungsrostade rotfrukter