Lunchmeny

Lunch

  • Måndag – Fredag kl. 12:30-14:00
    • Sill – & Laxbuffé med serverad varmrätt; 295:-/person 
      Kall buffé med serverad varmrätt. Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier & ost. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan.
  • Lördag & Söndag kl. 12:30-14:00
      • Klassiskt Smörgåsbord med serverad varmrätt; 335:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Efter buffén serveras ni en varmrätt vid bordet. Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan Till kaffet finns söta desserter.
      • Klassiskt Smörgåsbord utan varmrätt; 295:-/person 
        Buffén innehållande våra egna sillinläggningar, sallader, laxar, charkuterier med tillbehör, småvarmt & ostbricka. Till kaffet finns söta desserter.
      • Dagens rätt; 195:-/person 
        Ni avnjuter en serverad varmrätt vid bordet och i detta alternativ ingår endast en varmrätt.
        Varmrätterna för aktuell vecka  & dag ses här nedan. Till kaffet finns olika sorters småkakor.
        Dagar när gästantalet är få kan utbudet förändras.

 

Lunchmeny v 40


Måndag 29/09

Bakad kycklingfilé med dragon- & dijonsås, haricot verts samt rostade rotfrukter

Ångad Kolja med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Tisdag 30/09

Bakad fläskkarré med rosépepparsås, bakad tomat och rostad potatis

Ångad Kolja med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Onsdag 1/10

Bakad fläskkarré med rosépepparsås, bakad tomat och rostad potatis

Halstrad Lax med pepparrotsmör, syrad gurka och örtslungad potatis.

Torsdag 2/10

Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, skysås och potatispuré

Halstrad Lax med pepparrotsmör, syrad gurka och örtslungad potatis.

Fredag 3/10

Pannbiff med karamelliserad lök, saltgurka, skysås och potatispuré

Åkerblads fisk & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Lördag 4/10

Fläskschnitzel med rödvinssås, kapris, kryddsmör och rostad potatis

Åkerblads fisk & skaldjursgryta med aioli och krutonger

Söndag 5/10

Fläskschnitzel med rödvinssås, kapris, kryddsmör och rostad potatis

Pocherad Sej med räkor, rostad blomkål, brynt smör och potatispuré

 

Lunchmeny v 41


Måndag 6/10

Pocherad Sej med räkor, Rostad blomkål, Brynt smör och potatispuré

Oxbringa serveras med rotmos, senapscrème och rostad palsternacka

Tisdag 7/10

Brödstekt kummel med Kantareller, Västerbottensostsås, Sikrom och dill

Oxbringa serveras med rotmos, senapscrème och rostad palsternacka

Onsdag 8/10

Brödstekt kummel med Kantareller, Västerbottensostsås, Sikrom och dill

Gulasch på högrev med crèmefraiche, salt gurka och Jasmine ris

Torsdag 9/10

Pocherad kolja med blåmusselvelouté samt bakad purjolök, spenat och koktpotatis

Gulasch på högrev med crèmefraiche, salt gurka och Jasmine ris

Fredag 10/10

Pocherad kolja med blåmusselvelouté samt bakad purjolök, spenat och koktpotatis

Fläskkarré med Bbqsås, majsragu och rostad potatis samt sauterad kål

Lördag 11/10

Halstrad laxfilé med Sandefjordsås, citronrostad blomkål & dillrimmad zucchini och fänkål

Fläskkarré med Bbqsås, majsragu och rostad potatis samt sauterad kål

Söndag 12/10

Halstrad laxfilé med Sandefjordsås, citronrostad blomkål & dillrimmad zucchini och fänkål

Klassisk slottsstek serveras med gräddsås och honungsrostade rotfrukter